درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان فرهنگ و هنر و آدرس mahshad.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 14
بازدید دیروز : 18
بازدید هفته : 48
بازدید ماه : 48
بازدید کل : 55311
تعداد مطالب : 62
تعداد نظرات : 23
تعداد آنلاین : 1

فرهنگ و هنر
یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 13:12 ::  نويسنده : مهشاد       

چگونه ارتباطهای خود را بهبود بخشیم؟
در هر ارتباطی 3 بخش وجود دارد:
1 – فرستنده پیام
2 – گیرنده پیام
3 – پیام

اگر در هر یک از این 3 بخش خدشه ای وارد شود ، معنی پیام به خوبی فهمیده نمی شود و ارتباط خراب می شود.
زودرنجی آفتی هست که گیرنده پیام را درگیر و مبتلا می سازد

 

برای ديدن تصویر در اندازه واقعی بر روی آن كليك كنيد. اندازه واقعی: 291 * 646

[تصویر: 1305493792_28_e4b6383193.JPG]



ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 13:9 ::  نويسنده : مهشاد       

نه گفتن را بايستي ياد بگيريم

فرستنده مقاله:مسعود رجایی(مترجم زبان آلمانی)


همسر- رئيس – بچه ها : همه آرزوها ي فراواني از شما دارند. هيچ كس نمي تواند تما م اين خواسته ها را برآورده كند. هر كه بايد بتواند نه بگويد. سوا ل فقط اين است كه چطور؟
رئيس از شما خواهش مي كند ميتوانيد امروزعصر بيشتر بمانيد. روي دوستي ، بله خيلي خوب ، شما ترديد داريد با اينكه براي بار سوم در اين هفته قبول كرديد. در آخر سر عصبانيت شما بالا مي رود ، پس چرا شما نه نگفتيد ؟ تمام غير ممكن را آزمايش كنيد يعني با مردم درست باشيد . اما نمي توان عمل كرد. يا رئيس ويا وقت آزاد شما در يك مسير هستند. يك نه گفتن مي تواند فردا باعث شود كه رئيس با شما بد صحبت كند. اما شما به خودتان برتري داديد و به رئيس هم نشا ن داديد كه او نمي تواند آزادانه شما را در اختيا ر داشته باشد . هر كسي كه اغلب بله مي گويد استقلا ل و حرمت خود را در برابر همنوع خود از دست مي دهد. چرا انجام مي دهيد،بعضي از انسانها هميشه وظيفه جديدي را به كردن مي گيرند.
امتناع كردن را بايستي ياد گرفت
خيلي از كودكان بله گفتن را تا زمان بزرگ شدن شان نگه مي دارند احسا س مي كنند كه با مصرف آن آنها تاييد مي شوند اعتماد به نفس خودشان را پنهان مي كنند. براي همين آنها اصلا" فداكار نيستند ، بلكه دوست دارند درخفا ازشان قدرداني شود درخا نمها اين مرض بيماري بيشتر است تا آقايان ، زيرا ترس از اين دارند ايجاد خودخواهانه و سرد مزاجي شود. و اين ويژگي باعث مي شود كه در اجتماع در مسير با لايي نتوانند به ايستند. بدين ترتيب خيلي ها دوست دارند اول بله بجاي راحت ترين مسير انتخاب كنند. براي مدت كوتاهي بطور واضح اين مسير خسته كننده مي شود . بله گفتن مورد سوء استفاده ديگران قرار مي گيريد

 



ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 12:50 ::  نويسنده : مهشاد       

 امروز بخشی از برنامه ی کنسرت های تابستان 90 رو براتون می گذارم. 

راستی اگه دوست دارید که از برنامه ی کنسرت ها با خبر بشید تو قسمت نظرات همین پست  بهم بگید  که از این به بعد باز هم براتون ازش خبر بگذارم تو وبم.



ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 12:41 ::  نويسنده : مهشاد       

 آی آدمها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید!

یکنفردر آب دارد می سپارد جان.

یک نفر دارد که دست و پای دائم‌ میزند

روی این دریای تند و تیره و سنگین که می‌دانید.

آن زمان که مست هستید از خیال دست یابیدن به دشمن،

آن زمان که پیش خود بیهوده پندارید

که گرفتستید دست ناتوانی را

تا تواناییّ بهتر را پدید آرید،

آن زمان که تنگ میبندید

برکمرهاتان کمربند،

در چه هنگامی بگویم من؟

یک نفر در آب دارد می‌کند بیهود جان قربان!

آی آدمها که بر ساحل بساط دلگشا دارید!

نان به سفره،جامه تان بر تن؛

یک نفر در آب می‌خواند شما را.

موج سنگین را به دست خسته می‌کوبد

باز می‌دارد دهان با چشم از وحشت دریده

سایه‌هاتان را ز راه دور دیده



ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 12:32 ::  نويسنده : مهشاد       

 

زمان استفاده از ضد آفتاب: هر چند ساعت یک بار باید ضدآفتاب زد :

در صورت شستن صورت،‌ تعریق زیاد،‌ شنا کردن و... باید ضدآفتاب دوباره استفاده شود. علاوه بر این، توصیه می‌شود در صورتی که در مقابل آفتاب هستید حداقل هر ۲-۴ ساعت دوباره ضدآفتاب بزنید.

ضدآفتاب ضد آب
ضدآفتاب‌هایی که به اصطلاح ضدآب هستند، نسبت به بقیه انواع در برابر عرق کردن،‌ بیشتر دوام می‌آورند و اثر بهتری دارند. از آنجا که اغلب افراد اولین باری که ضد آفتاب می‌زنند مقدار کافی از آن به پوست نمی‌مالند، برخی متخصصان توصیه می‌کنند که در برابر آفتاب شدید حتی هر یک ساعت یک بار ضد آفتاب تجدید شود.
           

منبع:/www.pzeshk.com

هرچند ساعت یکبار باید ضد آفتاب استفاده کنیم؟
 


وقتی شنا می‌کنید
در صورت شنا در استخرهای سر باز یا در محل‌هایی که در مقابل اشعه آفتاب هستید باید از ضدآفتاب به ویژه انواع مقاوم به آب آن استفاده کنید و اگر زمان شنای شما طولا‌نی شد، به‌طور مرتب ضدآفتاب را تجدید کنید.


ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 12:26 ::  نويسنده : مهشاد       

چاپ تصویر «تاشا مالتبی» در روزنامه‌ها در ابتدا یادآور خاطره تلخ «لیندی اینگلند»، یکی از سربازان زن آمریکایی را در اشغال عراق توسط این کشور تداعی کرد. انتشار تصویر این زن ۲۱ ساله آمریکایی در حال کشیدن یکی از زندانیان عراقی زندان ابوغریب با طناب بازتاب خبری گسترده داشت و جهان را لرزاند. اما تصویر تاشا، دختر ۱۹ ساله بریتانیایی که با رضایت کامل زندگی حیوانی را بر زندگی انسانی ترجیح داده است با تصویر آن زندانی عراقی، تفاوت بسیار دارد. تاشا، دانشجوی رشته فناوری موسیقی معتقد است حیوان خانگی نامزدش، «دنی گریوز» است، هرگز بدون قلاده و نامزدش از منزل خارج نمی‌شود، همواره به سبک بربرها لباس می‌پوشد و هیچگاه آشپزی یا نظافت منزلشان را نیز انجام نمی‌دهد. براساس معاینات روان‌شناسان، تاشا از هیچگونه بیماری روانی رنج نمی‌برد و در کمال صحت روحی و روانی به این انتخاب رسیده است. اما این موضوع باعث نمی‌شود که هم‌وطنانش به تنفر وی از خوی انسانی احترام بگذارند و او را در جمع خود بپذیرند.



ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 12:21 ::  نويسنده : مهشاد       

               
 

 

سه هزار نفر از خونریزان مغول در شهر زنگان ( نام زنگان پس از نام شهین به شهر زنجان گفته می شد ) باقی ماندند جنگ در باختر ایران باعث شد دو هزار و هفتصد نفر دیگر از سربازان خونریز مغول هم از شهر خارج شوند و بسوی مرزهای دور روان شوند در طی یک هفته 67 مرد میهن پرست زنگان کشته شدند رعب و وحشت بر شهر حاکم بود سربازان مغول 200 پسر زنگانی را بزور به خدمت خویش درآورده و به آنها آموزشهای پاسبانی و غیره می دادند .
اما هر روز از تعداد مغول ها کاسته می شد در طی کمتر از 30 روز فقط 120 مرد مغول در درون شهر باقی مانده بود و کسی از بقیه آنها خبر نداشت .
دیگر مردان مهاجم پی برده بودند که هر روز عده ایی از آنها ناپدید می گردد . بدین منظور تصمیم گرفتند از شهر خارج شوند . و در بیرون شهر اردو بزنند .
با خارج شدن آنها از شهر هیاهویی در شهر برپا شد و همه از ناپدید شدن مهاجمین صحبت می کردند میدان شهر مملو از جمعیت بود پیر مردی که همه به او احترام می گذاشتند از پله ها بالا رفت و گفت : مردان زنگان باید از دختران این شهر درس بگیرند آنگاه رو به مردان کرد و گفت کدام یک از شما مغول خونریزی را کشته است ؟ چهار مرد پیش آمدند ، هر یک مدعی شدند مغولی را از پا درآورده است .
پیر مرد خنده ایی کرد و به گوشه میدان اشاره کرد سه دختر زیبا و قد بلند ایستاده بودند . گفت وجب به وجب کف خانه این دختران از کشته های دشمنان ایران پر است آنگاه مردان ما در سوراخ ها پنهان شده اند .
با شنیدن این حرف مردان دست بکار شدند و در همان شب بقیه متجاوزین را نابود ساختند . به یاد کلام جاودانه ارد بزرگ می افتم که : شیر زنان میهن پرست ایران ، بزرگترین نگهبانان کشورند .
کاش نام آن سه زن را می دانستم بگذار به هر سه آنها بگویم ایران ! که نام همه زن های ایران است .

 

منبع: www.ziba.dust.tv

 



یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 12:21 ::  نويسنده : مهشاد       

 

داستان کوتاه

 

یکی از روزهای سال اول دبیرستان بود. من از مدرسه به خانه بر می گشتم که یکی از بچه های کلاس را دیدم. اسمش مارک بود و انگار همه‌ی کتابهایش را با خود به خانه می برد.

با خودم گفتم: 'کی این همه کتاب رو آخر هفته به خانه می بره. حتما ً این پسر خیلی بی حالی است!'

من برای آخر هفته ­ام برنامه‌ ریزی کرده بودم. (مسابقه‌ی فوتبال با بچه ها، مهمانی خانه‌ی یکی از همکلاسی ها) بنابراین شانه هایم را بالا انداختم و به راهم ادامه دادم.‌

همینطور که می رفتم،‌ تعدادی از بچه ها رو دیدم که به طرف او دویدند و او را به زمین انداختند. کتابهاش پخش شد و خودش هم روی خاکها افتاد.



ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 خرداد 1390برچسب:, :: 12:19 ::  نويسنده : مهشاد       

سياستمدار انسان‌ها را به دو دسته تقسيم مي‌كند: ابزار و دشمن. يعني فقط يك طبقه را مي‌شناسند و آن هم دشمن است. فردریش نیچه

بلند پروازی من آنست که در ده جمله چیزی را بگویم که کسی دیگر در یک کتاب می گوید . فردریش نیچه

با دیگران بودن آلودگی می آورد. فریدریش نیچه

باید در تضادهای دوگانه شک کرد. از کجا معلوم که این تضادهای دوگانه اصلا وابسته به هم و یکی نباشند؟ در فلسفه معین ارزشی بیشتر از نامعین دارد همان طور که ارزش نمود کمتر از حقیقت است. فردریش نیچه

نادرستی یک حکم باعث نمی شود که آن حکم را رد کنیم ، احکام نادرست برای زندگی بشری ضروری است



ادامه مطلب ...


شنبه 28 خرداد 1390برچسب:, :: 14:40 ::  نويسنده : مهشاد       

15 رجب روز تغییر قبله ی مسلمانان از بیت المقدس به مکه 

پيامبر اکرم (ص)‏ در مدت سيزده سال پس از بعثت در مکه و چند ماه بعد از هجرت در مدينه، به امر خداوند متعال به سوى بيت ‏المقدس عبادت مى ‏کردند و نماز مي خواندند (بيت ‏المقدس زادگاه حضرت عيسى و قبله يهود و نصارا بود) در حالى که مردم و اهالي شهر مکه در آن زمان براي کعبه اهميت بسياري قائل بوده و آنجا را بتخا‏نه خود قرار داده بودند.

هنگاميکه پيامبر اکرم (ص) به مدينه آمدند و به طرف بيت ‏المقدس نماز خواندند، يهوديان ساکن در مدينه شروع به بهانه جويى و اعتراض و تبليغ بر عليه مسلمين کردند مبنى بر اينکه اينان از خود استقلال ندارند و اينکه به طرف قبله ما نماز مى‏خوانند و اين مطلب دليل بر حقانيت ماست .



ادامه مطلب ...


جمعه 27 خرداد 1390برچسب:, :: 23:21 ::  نويسنده : مهشاد       

گالری عکس‌های فیلم سینمایی «قصه پریا»

سینمای ما - فیلم سینمایی قصه پریا ساخته فریدون جیرانی و با بازی مهناز افشار، مصطفی زمانی، باران كوثري، بيژن امكانيان، ستاره اسكندري و .. در نوبت اکران عمومی قرار دارد. عکس‌های این فیلم را این‌جا ببینید ...

 



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 خرداد 1390برچسب:, :: 23:20 ::  نويسنده : مهشاد       
اختصاصي سايت "سينماي ما"؛ چهل سال پشت دوربين سينما - 1
عكس‌هاي كم‌ياب مسعود كيميايي در پشت صحنه «قيصر» تا «جرم»


 

سينماي ما- در روزهاي اكران عمومي موفق «جرم» - بيست و هشتمين فيلم مسعود كيميايي - مرور خاطرات چهل سال فيلمسازي از لابلاي عكس‌هاي پشت‌صحنه فيلم‌هاي سال‌هاي دور و نزديك خالي از لطف نيست. عكس‌هايي كه رنگ و روي‌شان نشان از تاريخ و قدمت دارد تا عكس‌هايي خوش آب و رنگ از ...

                                                                     



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 خرداد 1390برچسب:, :: 23:15 ::  نويسنده : مهشاد       



 

جوان به موسیقی پاپ نیاز دارد

نويسنده : همایون خرم

 


موسیقی ملی ما در حقیقت‌‌ همان موسیقی اصیل ایرانی است که بار‌ها هم درباره استفاده نکردن از کلمه موسیقی سنتی به جای موسیقی اصیل سخن گفته‌ام، چراکه کلمه سنتی برای موسیقی و هنر کاربردی ندارد، برای این‌ که سنتی به معنای محدود بودن در یک کادر است که در مسائل معنوی ارزش والایی دارد، اما در هنر و بویژه موسیقی محدودیت به همراه می‌آورد، حال آنکه کار هنری، کادر شکستن بر مبنای اصالت است و ماندن روی یک نوع ساختار ماندن در ابتدای راه است که یکنواختی را به همراه می‌آورد. باید محدودیت‌‌ها را بر پایه اصالت کنار گذاشت تا کاری نو و جدید انجام داد که کاری نو انجام دادن شیرینی دیگری دارد.
 


ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 خرداد 1390برچسب:, :: 23:14 ::  نويسنده : مهشاد       


 

تیرماه سال جاری؛
شهرداد روحانی مهمان ارکستر سمفونیک تهران می‌شود

                                    

موسیقی ما - شهرداد روحانی به عنوان رهبر مهمان، ارکستر سمفونیک تهران را برای اجرای کنسرت در تیرماه سال جاری هدایت می‌کند.  خستین کنسرت شهرداد روحانی آهنگساز و رهبر ارکستر صاحب‌نام ایرانی با ارکستر سمفونیک تهران در سال ۹۰، با اجرای موسیقی متن فیلم‌های مشهور دنیا و چند اثر از آهنگسازان ایرانی برگزار می‌شود.

با توجه به اینکه نادر مرتضی‌پور به عنوان رهبر ثابت ارکستر سمفونیک تهران پیش از این انتخاب و معرفی شده بود، حضور شهرداد روحانی برای رهبری این ارکستر ، وعده مسوولان برای حضور رهبران مهمان در کنار رهبر ثابت را عملی کرد.



ادامه مطلب ...


اختصاصي سايت "سينماي ما"؛ پرسش‌هايي صريح از مديركل اداره نظارت و ارزشيابي درباره حواشي اين روزها
ترسي نداريم كه بگوييم از «پايان‌نامه» حمايت مي‌كنيم، چون با معيارهاي ما همخواني دارد/ درباره عبدالرضا كاهاني و فريدون جيراني يه هيچ‌وجه حرفي نمي‌زنم

سینمای ما - حسین لامعی: در چند وقت اخیر مباحث فروانی در مورد اتفاقات روز سینمای ایران مطرح شده است. مباحثی که اکثرا معاونت امور سینمایی در کانون گفتمانش بود. در کنار حمایت‌هایی که در این مدت از برنامه‌ها و کارهای صورت گرفته توسط معاونت امور سینمایی شده است ؛



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 خرداد 1390برچسب:, :: 23:7 ::  نويسنده : مهشاد       

جمعه بیست و هفتم خرداد,17 زوئن" روز جهانی بیابان زایی"

 

 17 ژوئن به عنوان روز جهانی بیابان زدایی در سراسر جهان نام گذاری شده است و این روز در کشورهای مختلف گرامی داشته می شود.

پيشروي بيابانها، فروسائي زمين در نواحي خشك، نيمه خشك و مناطق نيمه مرطوب  را دربرمي گيرد و عوامل دخيل در پيدايش آن در وهله اول فعاليتهاي انساني و تغييرات آب و هوا مي باشد. شايان ذكر است كه پيشروي بيابانها به مفهوم توسعه بيابانهاي از پيش موجود نيست. اين فرآيند در حقيقت به اين دليل رخ مي دهد كه اكوسيستمهاي نواحي خشك كه بيش از يك سوم كره زمين را در بر مي گيرند شديداً  در معرض استفاده بيش از حد و عدم بهره برداري صحيح از زمين قرار دارند. فقر، عدم ثبات سياسي، جنگل زدايي و تخريب جنگلها، چراي بيش از حد دامها و روشهاي نامناسب و نادرست آبياري همگي مي تواند به كاهش ميزان حاصلخيزي زمين بيانجامد. پيشروي و توسعه بيابانها  زندگي بيش از 250 ميليون نفر را در سراسر جهان مستقيماً تحت تاثير قرار  داده و در عين حال زندگي قريب يك ميليون نفر را در بيش از صد كشور به مخاطره مي اندازد، مردمي كه اكثراً در فقيرترين، محرومترين و ضعيفترين كشورها به لحاظ مسائل سياسي به سر مي برند.



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 خرداد 1390برچسب:, :: 23:7 ::  نويسنده : مهشاد       


 

فرزاد فرزین: آن‌ها کلاه بردار‌اند!
سوء استفاده از نام هنرمندان در شبکه‌های اجتماعی، به موسیقی پاپ هم کشیده شد


 

موسیقی ما - هنرمندان بسیاری هستند که از سوی مخالفانشان به عناوین مختلف مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند و از نام و اعتبار آن‌ها در جهت منافعی خاص استفاده می‌شود. این قبیل سوء استفاده‌ها معمولا در فضای مجازی بیشتر و بیشتر است و همیشه درصد بالایی از مخاطبان چهره مورد نظر را نیز در بر می‌گیرد. ماجرای این سوءاستفاده‌ها هم معمولا از سایتهای شخصی یا به قولی fan club ‌هایی شروع می‌شود که به نام هنرمند مورد نظر، شروع به فعالیت و عضوگیری می‌نمایند.


 



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 خرداد 1390برچسب:, :: 23:6 ::  نويسنده : مهشاد       



 

چه قصه‌هايي از صبح چهارشنبه روي پرده مي‌آيند؟
اكران عمومي «ورود آقايان ممنوع»، «قصه پريا» و «دختر شاه پريون» شروع شد


 

سينماي ما- سه فيلم «ورود آقايان ممنوع»، «قصه پريا» و «دختر شاه پريون» با مضمون كمدي و اجتماعي از فردا چهارشنبه ـ 25 خردادماه‌ ـ در سينماها به نمايش درمي‌آيند. فيلم‌هايي كه از فردا به نمايش درمي‌آيند،كارگرداني آنها را رامبد جوان،فريدون جيراني و كامران قدكچيان برعهده داشته‌اند.
 



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 خرداد 1390برچسب:, :: 17:40 ::  نويسنده : مهشاد       

مقدمه:

به قول نویسنده ای (( خنده باید باعث گود افتادن گونه ها شود نه اینکه فقط در پیشانی خط بیاندازد.))

چارلی چاپلین مردی بود که قطعا در اوایل قرن بیستم باعث خندهی عمیق و گود افتادن میلیون ها گونه شد.او در اوایل جنگ جهانی اول و دوم,زمانی که مردم روزگار سخت و دوران افسردگی را می گذراندند تاثیر زیادی بر زندگی مردم گذاشت و پس از مدت های طولانی برای اولین با رعلیرغم مشکلات شخصی خودش روش زندگی و طرز فکر مردم را تغییر داد و با وجود اینکه فیلم هایش سیاه و سفید بود,رنگ زیادی به زندگی مردم بخشید.



ادامه مطلب ...


چهار شنبه 25 خرداد 1390برچسب:, :: 14:20 ::  نويسنده : مهشاد       

موزه سعدآباد در دامنه البرز، بین میدان تجریش و دربند، در ضلع جنوبی میدان دربند ساخته شده است و از شرق به خیابان دربند، از غرب به سعدآباد و زعفرانیه و از جنوب به نظامیه منتهی می‌شود.


 

مساحت فعلی سعدآباد در حدود ۴۰۰ هکتار است‌. ساخت آن به درخواست رضا شاه پهلوی به منظور تهیه محلی ییلاقی برای خود انجام گرفت‌. امیر لشکر خدایار باغ بزرگی را در کرج برای این امر در نظر گرفت و قرار شد فردی به نام کشتکار از سوی رضا شاه باغ را رؤیت کند. اما این فرد



ادامه مطلب ...


سه شنبه 3 خرداد 1390برچسب:, :: 15:26 ::  نويسنده : مهشاد       

اول از همه سلام تشکر می کنم ازتون بابت ان همه نظر که واسه عنوان وبلاگم گذاشتید واقعا دستتون درد نکنه. 

خیلی بی معرفتید.

امروز براتون برنامه ی کنسرت ها می گذارم .فقط خواهشا" نظر یادتون نره.

 



ادامه مطلب ...


یک شنبه 1 خرداد 1390برچسب:, :: 21:38 ::  نويسنده : مهشاد       

 

سوم خرداد: روز مادر

ایمان مادر

شیخ مفید، عالم بزرگ شیعی و فقیه گران قدر عالم اسلام، شبی در خواب دید که حضرت فاطمه زهرا(س) با دو فرزندش حسن و حسین(ع) به نزد او آمده است و به او می گوید: «ای شیخ، آن دو را فقه بیاموز». فردا، در جلسه درس، هنوز در فکر خواب دیشب بود. زنی همراه دو فرزندش نزد او آمد و گفت: «ای شیخ آن دو را فقه بیاموز.» لبخندی از تحسین بر لب شیخ نشست.

آن زن، فاطمه مادر سید رضی و سید مرتضی بود؛ زنی بسیار پاکدامن و اهل عبادت. دو فرزندش سید رضی و سید مرتضی که بعدها از علمای بزرگ شیعه شدند، همواره از ایمان و خلوص مادرشان یاد می کردند تا جایی که سیدرضی، گردآورنده نهج البلاغه، می گوید: «اگر همه مادران به خوبی، پاکی و وظیفه شناسی او بودند، فرزندانشان به پدر نیازی نداشتند». این گفتار نشان دهنده نقش حساس مادر در پرورش مذهبی فرزندان است.



ادامه مطلب ...


یک شنبه 1 خرداد 1390برچسب:, :: 21:34 ::  نويسنده : مهشاد       

سوم خرداد:
سالروز فتح خرمشهر و روز مقاومت و پایداری

چکیده

مقاومت مردم خرمشهر، حماسه ای از یاد نرفتنی است؛ چرا که مردم این شهر در حالی به مبارزه با دشمن پرداختند که از پیش برای این تهاجم و تجاوز آمادگی نداشتند. آنها با سلاح عزم و ایمان به مکتب و عشق و علاقه به میهن اسلامی شان، با دست خالی چنان مقاومت کردند که در تاریخ، بی نظیر ماند. به اعتقاد کارشناسان نظامی، مقاومت بی سابقه ای که در خرمشهر انجام شد، هرگز با دیگر مقاومت ها قابل مقایسه نیست. خرمشهر برای ملت ما تنها یک شهر نیست، بلکه تاریخ گویای پایداری، ایثار و جاودانگی انقلاب است. از این رو، سوم خرداد و فتح این شهر، آیینه گویایی از تاریخ و جغرافیای دفاع مقدس و جهاد آگاهانه و شجاعت مظلومانه این امت است.

 

 



ادامه مطلب ...


یک شنبه 1 خرداد 1390برچسب:, :: 21:31 ::  نويسنده : مهشاد       

بسم الله الرحمن الرحیم

همانا ما کوثر را به تو اعطا کردیم پس برای پرودگارت نماز بخوان وقربانی کن .     سوره مبارکه کوثر   آیه 2-1

خداوند از خشم فاطمه خشمگين و به سبب خشنودي او خشنود مي شود، فاطمه پاره تن من است، هر كس او را بيازارد مرا آزرده است آن كس كه با او دوستي ورزد با من دوستي ورزيده است. فاطمه قلب و روح من است، فاطمه بانوي زنان دو جهان است.            پیامبر اکرم (ص)

حضرت فاطمه زهرا (س) روز بیستم جمادی الثانی سال پنجم بعثت ، در مکه بدنیا آمد ، ایشان وارث صفات بارز مادر گرامیشان خدیجه بود . در بخشش و بلند نظری وحسن تربیت وارث مادر بزرگوارش ودر سجایای ملکوتی وارث پدر بزرگوارش بود.                                                                                                                                         



ادامه مطلب ...


یک شنبه 1 خرداد 1390برچسب:, :: 21:23 ::  نويسنده : مهشاد       

 

سوم خرداد:روز زن

حکیمانه ترین آیین

ما مفتخریم که پیرو آیینی هستیم که در سیر به سوی کمال هیچ تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد. زن آماده رشد و کمال است، چنان که مرد چنین است. و مرد توان سیر به سوی کمالات معنوی را دارد، چنان که زن چنین است. آیات روشن قرآن حکیم این مسئله را دقیقا بیان می دارد و می فرماید: «به یقین، خداوند برای همه مردان مسلمان و زنان مسلمان، مردان با ایمان و زنان با ایمان، مردان مطیع خدا و زنان مطیع خدا، مردان راستگو و زنان راستگو، مردان شکیبا و زنان شکیبا، مردان فروتن و زنان فروتن، مردان انفاق کننده و زنان انفاق کننده، مردان روزه دار و زنان روزه دار، مردان پاکدامن و زنان پاکدامن، مردان ذکرگوی و زنان ذکرگوی، مغفرت و پاداش عظیمی فراهم ساخته است».



ادامه مطلب ...


چهار شنبه 1 خرداد 1390برچسب:, :: 9:0 ::  نويسنده : مهشاد       

اول خرداد:روز بزرگداشت ملاصدرا(صدرالمتالهین)

طلوع خورشيد
بنا به نقلي در ظهر روز نهم جمادي الاولي سال 980 ق[1] مژده تولد فرزندي را به ميرزا ابراهيم بن يحيي قوامي شيرازي دادند و او كه سالهاي دراز انتظار چنين روزي را داشت و بارها نذر و نياز كرده بود از فرط خوشحالي سراسيمه خود را به منزل رسانيد و بر طبق عهدي كه نموده بود نام مبارك «محمد» را براي فرزندش برگزيد و تا زماني كه خود زنده بود روزانه يك سكه به شكرانه اين لطف الهي در راه خدا انفاق مي‌نمود.
ميرزا ابراهيم از كارگزاران ولايت فارس يا بازرگاني سرشناس و امين در بازار بود. وي با انتخاب معلمان و اساتيد خوب و مجرب در تربيت يگانه فرزندش كوشيد و در آموزش علوم متعارف زمان كوتاهي نكرد تا آنكه در 16 سالگي او را به كار تجارت به بصره فرستاد و محمد در مدت سه ماهي كه آنجا بود به زيارت عتبات نيز مشرف شد



ادامه مطلب ...


چهار شنبه 1 خرداد 1390برچسب:, :: 10:0 ::  نويسنده : مهشاد       

اول خرداد:روز بهره وری و بهینه سازی مصرف سوخت

اول خردادماه به عنوان «روز بهره ­وري و بهينه ­سازي مصرف» ناميده شده است. بديهي است اين ­گونه نامگذاري­ها جنبه نمادين دارد و حركت در جهت تحقق دو اصل ياد شده، اختصاص به يك روز ندارد و با توجه به افزايش جمعيت و رقابت شديد اقتصادي در گستره جهاني، مي­بايد در تمامي ايام سال، بلكه در تمامي عمر تداوم يابد. «بهره­وري» به بيان ساده، عبارت است از: استفاده مؤثر و مطلوب از زمان و ارزش حاصل از سرمايه، مواد اوليه و نيروي كار در جهت توليد. و «بهينه ­سازي مصرف» به معناي درست و معقول مصرف كردن و پرهيز از اسراف و تبذير نمودن است.

از يكسو بهره ‌وري سبب رشد و توسعه اقتصادي و....

 



ادامه مطلب ...